22. juli 2011

Doughnuts

Første test af en mini doughnut-maskine jeg købte i Lidl forleden.
First test and use of a mini-doughnut-machine I bought the other day.
maskinen - the machine
dejen - the dough

baking

forskellig glasur - different frosting


Opskriften der fulgte med i brugsanvisningen:
260 g mel
130 g sukker
1 tsk vaniljesukker
150 ml mælk
100 ml fløde
3 æg
3 spsk majsolie
1- 1 1/2 tsk bagepulver

Mel, sukker, vanilijesukker, mælk, fløde, æg, majsolie og bagepulver røres sammen til en
glat dej. Når maskinen er på rette temperatur, smøres de enkelte forme kort med smør, magarine eller olie.
Dejen fyldes bedst i med en spiseske, og kun til kanten af den enkelte form. Hvis maskinen åbner unden bagningen, er det fordi du har for meget dej i formene. De hæver jo med 50% og fylder den øverste del af formen.
De skal have små 3-5min. Hold øje med dem.

Min maskine har vist brug for mere tid end opskriften angiver. Den nederste del bager bedre, end øverste del. Så jeg må vende dem undervejs.
De er ok, og mindre usunde, da de som store doughnuts IKKE er kogt/bagt i friture.

Above is the recipe I used, as written in the manual. It's ok, but not super. It does not bake the doughnuts even, but they have to be flipped over.They are small and cute. But maby I should try some other recipe in time. Nice but not great!!

1 kommentar: